Újranyitás 3.0
Kikapcsoltan – Bekapcsoltan 2 ISMÉT LÁTOGATHATÓ!
Időpont:
2021 Máj 04 2021 Máj 31

A MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér örömmel nyitja meg újra ajtaját a látogatók előtt a Kikapcsoltan – Bekapcsoltan 2 / 30 ÉV ARCHÍVUMA című projekt kiállításával, mely a marosvásárhelyi ARTeast Alapítvány archívumának digitalizálásából és annak publikálásából áll.

Büszkék vagyunk együttműködésünkre az elmúlt 11 évben az ARTeast Alapítvánnyal, mely a Nemzeti Kulturális Alap Adminisztrációja idén 6. alkalommal megszervezésre kerülő Díjátadójának jelöltjei közt található, a KITARTÁS A KULTÚRÁBAN kategóriában. Ezen kategóriában olyan szervezeteket jelölnek díjazásra, melyek az elmúlt 10 évben aktívan működtek, hozzájárulva a kulturális szcéna kialakításához. Az ünnepélyes eseményre 2021. május 9-én kerül sor. Sok sikert a jelölteknek!

Szeretettel fogadjuk látogatóinkat az újság” legfrissebb lapszámával – mely egy együttműködésen alapuló művészeti kiadvány – kis csoportokban, az alábbi óvintézkedések figyelembe vételét kérve: testhőmérsékletét belépéskor ellenőrizzük; használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt; védőmaszk használata kötelező a kiállítás látogatásának teljes ideje alatt; kerülje a tárgyak érintését a kiállítótérben, és utoljára, de nem utolsósorban tartson biztonságos távolságot és élvezze a kiállítást!