Sculpturi din lumină // workshop
Data:
2019 Mai 13 2019 Mai 22

Să creăm sculpturi de lumină!

Conceptul sculpturii este  mult mai larg, decât ni-l închipuim în baza experienței din viața cotidiană. În contextul artei contemporane, sculptura este un gen extins. Pornind de la expoziția artistei Ágnes Előd intitulată Sculpturi cu drone, încercăm să creăm sculpturi de lumină, folosind instrumente de zi cu zi; imortalizăm rezultatul pe fotografii cu expunere îndelungată. Pe parcursul turului ghidat interactiv al expoziției, participanții pot afla mai multe despre conexiunile dintre fizică și artă, pot realiza un film cu ajutorul smartphone-ului, pot improviza o poveste.

Tururile ghidate și activitățile de atelier vor avea loc în perioada 13-22 mai 2019 la Spațiul Expozițional de Artă Contemporană MAGMA, se adresează participanților cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, folosind instrumente și metode de pedagogia artei adaptate fiecărei grupe de vârstă.

Pentru participare este nevoie de programare prealabilă! Așteptăm solicitările la tel. 0736 063 924 sau la adresa de e-mail studio@magmacm.ro. Stabilim data și durata tururilor ghidate și a activităților de atelier gratuite respectând solicitarea grupului.

Participanții la activități își dau acordul ca Magma să folosească în scopul popularizării în mod liber, pe suprafețe online și offline, documentațiile foto și video realizate pe parcursul activităților.