METALURGICA // workshop
În galaxia artei contemporane
Data:
2019 Mar 25 2019 Mar 29

Relația artei contemporane cu știința și tehnologia este determinantă în sens inspirațional, reflexiv și critic în egală măsură. Expoziția intitulată METALURGICA oferă o perspectivă asupra utilizării industriale și aerospațiale a metalului prin lucrările semnate de Martin Zet, Mona Vatamanu & Florin Tudor, prin instalații intermediale.

Invităm elevii cu vârste cuprinse între 14-18 ani să participe la un atelier legat de expoziție și turului ghidat al expoziției între 25–29 martie 2019 la Spațiul de Artă Contemporană MAGMA din Sfântu Gheorghe, în cadrul căruia vom vorbi despre modalitățile specifice ale interpretării lucrărilor de artă și ale atitudinii receptive, și elevii pot încerca, de asemenea, tehnica turnării metalului.

Pentru participare este necesară programare anterioară!
Pentru a participa la acest program, grupurile interesate pot apela la numărul de telefon 0736 063 924 și adresa de e-mail: studio@magmacm.ro.


Data și durata activităților de atelier și ale turului ghidat (gratuite) se pot adapta în mod flexibil la solicitările diferitelor grupe de vârstă. Participarea la activități presupune consimțământul pentru utilizarea liberă a documentației foto și video realizate pe parcursul acestora pe suprafețele online și offline care promovează activitățile Magma.